Memory

Visina: 15 cm

Sastav:

  • SKY CELL pena - 12 cm
  • MEMORY pena - 3 cm
  • Zaštitno platno
  • YUFLIN
  • Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom zaštitom (80% pamuk, 20% poliester)

Memory dušek se sastoji od  2 vrste pene:  sky cell pene i memorijske  pene.

Osnovu dušeka čini  Sky cell pena u visini od 12 cm.  Sky cell je pena koja se sastoji od otvorenih ćelija koje omogućavaju nesmetano cirkulisanje vazduha i provetravanje dušeka.

Memorijska  pena je zavšrni sloj ovog dušeka i postavlja se u visini od 3cm. Sloj memorijske pene dušeku dodaje element mekoće i komfora. Memorijska pena je dizajnirana tako da se oblikuje po telu i obezbedi poršku u tačkama pritiska i time omogući pravilan položaj kičme tokom spavanja. Ova pena se prilagođava telu u kontaktu sa pritiskom i teperaturu, jednako raspoređujući težinu tela. Kada se pritisak ukloni memori pena se vraća u svoj provobitni oblik.

Prilagođavajući se telu, memorijska pena, predstavlja idealnu površinu za spavanje, ublažava pritisak u tačkama dodira između Vašeg tela i dušeka i omogućava bolju cirkulaciju.

Dušek memory poseduje štepanu navlaku koja može da se skida i vrlo je praktična zbog održavanja higijene dušeka. Navlaka memori dušeka je 80 posto pamuk i 20 posto poliseter i poseduje antialrergijsku zaštitu koja pospešuje zaštitu od bakterija. Ona se pere u veš mašini na 30 stepini.

Ovaj dušek predstavlja kombinaciju udobnosti i ekonomičnosti, omogućava odličan san i odmor koji svima prekopotreban.  Takođe je vrlo praktičan zbog transporta, jer modeli u manjim dimenzijama dolaze spakovani u rolne.