O nama


Kompanija Bonneli je osnovana 2009. godine. Za kratko vreme smo se od male porodicne firme razvili u kompaniju sa preko 80 zaposlenih. Naša osnovna delatnost je proizvodnja raznih tipova dušeka u sopstvenom proizvodnom prostoru u Baricu, koji se prostire na preko 12.000 kvadrata. Mi proizvodimo sve vrste dušeka - od jednostavnih modela od pene, do kompleksnih hibridnih 3D modela.

Od 2015 godine smo postali prva fabrika u regionu koja proizvodi sopstvena džepicasta jezgra na najmoderijim mašinama velikom proizvodnog kapaciteta. Na taj korak smo se odlucili kako bi smo mogli da zadovoljimo zahteve inostranog tržišta i ispratimo svetske trendove.

Dobar san je osnova srecnog i produktivnog života. U našem proizvodnom procesu koristimo iskljucivo najkvalitetnije i najnovije materijale, sa odlicnim tehnickim karakteristikama. Naši tehnolozi tesno saradjuju sa strucnjacima za ergonomiju, jer se mi ne zaustavljamo na postojecim modelima, vec pokušavamo da razvijemo bolje i udobnije dušeke.

Naša prodajna mreža se sastoji od preko 80 prodajnih objekata, od kojih je veliki broj u našem sistemu franšize. Osim prodajne mreže u Srbiji, mi smo zastupljeni na tržištu Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Madjarske, Rusije, Austrije, Nemacke, Holandije, Švedske, Danske, Italije i Grcke.

Saznajte zašto nam je toliko ljudi ukazalo poverenje i probajte Bonneli dušek.