Latex Jastuk

4.400 рсд

Lateks jastuci su jastuci najvišeg kvaliteta i spadaju u najprestižnije proizvode za spavanje. Ukoliko tražite jastuk koji je dugotrajan, antialergijski i udoban ovo je najbolji izbor.

Šifra proizvoda: JLA Kategorije: ,

Opis

Lateks jastuci su jastuci najvišeg kvaliteta i spadaju u najprestižnije proizvode za spavanje. Ukoiko tražite jastuk koji je dugotrajan, antialergijski i udoban ovo je najbolji izbor.

Dimenzije ovog jastuka su 60×40 cm.

Lateks jastuk je u potpunosti izrađen od latex pene i klasičnog je oblika. Ovaj jastuk veoma dugo drži svoj oblik, ne deformiše se lako i nikad od vas neće zahtevati dodatna punjenja. Rupe na latex tabli obezbeđuju svežinu i jastuk ostaje hladan.

Latex jastuk poseduje skidajuću antialergijsku i antibakterijsku navladu koja se može prati na temperaturi od 40 stepeni.

Šta je Latex pena?

Zahvaljujući svojim odličnim karakteristikama lateks je danas jedna od najprestižnijih pena u izradi proizvoda namenjim spavanja.

Lateks se dobija preradom prirodnog kaučuka i poseduje više nivoa udobnosti. Kao materija otpornije je od memorijske pene. Lateks pena nastoji da se prilagodi pritiku i da ublaži otpor, ali za razliku od memorijske pene nemate osećaj da tonite u lateks penu. Latex pena je veoma otporna na alergije i postoji već nekoliko decenija.

Prednosti:

  • lateks je 100% prirodan materijal,
  • neverovatno je dugotrajan,
  • pružanje optimalne potpore i udobnosti,
  • ravnomerno raspoređivanje težine tela,
  • sprečava rast bakterija i grijanja,
  • dobro reguliše vazduh i vlagu.