DuoLatex

35.900 рсд73.700 рсд
26.925 рсд55.275 рсд

Dušek DuoLatex se ubraja u najkvalitetnije i najudobnije dušeke u našoj celokupnoj ponudi. Ukoliko želite tvrđi, kvalitetan i udoban dušek onda je Duolatex pravi izbor za vas.  

Šifra proizvoda: DUOL Kategorije: ,

Opis

Duolatex – presek dušeka:

 

1 LATEX 7 cm sa 7 zona tvrdoće
1 PU Pena 8 cm
1 SKY CELL PENA 8 cm
1 HR PENA
1 Zaštitno platno
1 Yuflin
1 Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskiom i antibakterijskom zaštitom

 

 

Duolatex je visine 24 cm i sastoji se od 4 vrste pene, PU, Sky Cell, Latex I HR pene.

Osnova dušeka su PU I Sky Cell pena koje daju čvrstinu dušeku. Kombinacija PU I Sky Cell pene predstavlja odličnu osnovu za dušek, jer PU pena daje čvrstinu I tvrdoću dušeka dok sky cell pena omogućava nesmetano cirkulisanje vazduha krpoz dušek.

Latex pena je prirodan materija koji se pravi od kaučuk a i postavlja se sa gorenje strane dušeka u visini od 7 cm. Latex pena omogućvaju odličnu potporu, komfor, udobnost I relaksaciju celokupnog tela, koja je neophodna svakom coveku posle napornog dana.

Latex je jedna je od najkvalitetnijh i najprirodnijih vrsta pene koje se nalaze na tržištu. Ovaj materijal pruža čvrstu a prilagodljivu podlogu za spavanje. Latex pena koja se koristi u izradi dušeka Duolatex poseduje 7 zona tvrdoće, koje omogućavaju kvalitetniju potporu telu.

HR pena se postavlja samo kroz centralni deo dušeka kao dodatan vid potopre telu i kao dodatno ojačanje kako ne bi došlo do ulegnuća na sredini dušeka. HR pena je pena visokih performansi i visoke elastičnost. Karakteriše je izrazit efekat opruge i velik  istrajnost i izdržljivost.

Dušek Duolatex poseduje kvalitenu skidajuću štepanu navlaku, koja u sebi sadrži antialergijsku i antibakterijsku zaštitu koja sprečava skupljanje bakterija i grinja. Navlaka se sastoji od 80 % pamuka i 20% likre i može se prati u veš mašini na 30 stepeni.