Memoflex

Visina: 18 cm

Sastav:

  • Sky cell pena - 7 cm
  • PU pena - 7cm
  • Memory pena - 3 cm
  • Zaštitno platno
  • YUFLIN
  • Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom zaštitom (80% pamuk, 20% poliester)

Ukoliko želite da kupite penasti dušek a da nije pretvrd onda je Memoflex idealan dušek za vas. Memofleks se smatra dušekom iz zlatne sredine jer je spoj udobnosti, kvaliteta i pristupačne cene.

Memofleks je jedan od najpopularnijh dušeka, jer predstavlja odličnu kominaciju tvrdoće i udobnosti dušeka.  Po tvrdoći on spada u grupu srednje tvrdih penastih dušeka.

Visok je 20 cm i sastoji se od 3 vrste pena: PU, Sky Cell I Memorijske pene.

Kombinacija PU I Sky Cell pene predstavlja odličnu osnovu za dušek, jer PU pena daje čvrstinu I tvrdoću dušeka dok sky cell pena omogućava nesmetano cirkulisanje vazduha krpoz dušek.

Memorijska pena je završni dušeka i postavlja se u visini od 3cm. Ova pena se prilagođava telu u kontaktu sa pritiskom i teperaturom, jednako raspoređujući težinu tela. Kada se pritisak ukloni memori pena se vraća u svoj provobitni oblik.

Memory pena dušeku daje dodatnu udobnost i mekoću koja je glavna karakteristika ovog dušeka i zbog cega je jedan od najprodavanijih modela.

Kao i drugi penasti dušeci tako i memofleks poseduje skidajuću štepanu navlaku koja pruža  antialergijsku zaštitu. Navlaka se sastoji od 80 pamuka I 20 likre, i pere se u veš mašini na 30 stepeni.

Memeofleks je dušek koji će vam omogućiti brz odmor i opuštanje od svakodnevnih obaveza i stresa.