Latex

Visina: 15 cm

Sastav:

  • Latex sa 7 zona tvrdoće 14 cm
  • Zaštitno platno
  • YUFLIN
  • Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom

Latex je najkvaliteniji dušek u ponudi penastih dušeka, ali je i jedan od najjednostavnijih.

Ukupna visina dušeka je 15 cm, od čega je 14 cm Latex pena, a prestali santimetar pripada štepanoj navlaci.

Latex se ubraja u grupu tvrđih dušeka. Napravljen je u potpunosti od lateks pene koja je 100% prirodan materijal i izrađuje se od prirodnog kaučuka.

Zahvaljujući svojim odličnim karakteristikama Lateks je danas jedna od najprestižnijih pena u izradi dušeka.

Latex pena poseduje 7  anatomskih zona udobonosti koje omogućavaju ravnomerno raspoređivanje težine tela  i pružanje optimalne potpore i udobnosti . ova pena je karakteristična i po tome što sprečava razvijanje bakterija i grida.

Lateks dušeci su neverovatno trajni. Garancija na jezgro dušeka Latex je 12 godina.

Dušek Latex poseduje kvalitenu skidajuću štepanu navlaku, koja u sebi sadrži antialergijsku i antibakterijsku zaštitu koja sprečava skupljanje bakterija i  grinja.  Navlaka se sastoji od 80% pamuka i 20% likre i može se prati u veš mašini na 30 stepeni.

Ukoliko više volite čvršće dušeke onda je Latex pravo rešenje za vas, jer se prilagođava telu ali ipak nemate utisak da “tonete” u njega kao što je slučaj sa memorijskom penom.  Ovo je model koji omogućava ubrazanu relaksaciju i opustanje nakon dugih i napornih dana.

Ukoliko tražite dušek koji je od prirodnih materijala na kojem ćete se svako jutro buditi odmorni onda je dušek Latex idealan izbor za Vas.