Duolatex

Visina: 24 cm

Sastav:

  • Latex sa 7 zona tvrdoće - 7 cm
  • PU pena - 8cm
  • Sky cell pena - 8 cm
  • HR pena
  • Zaštitno platno
  • YUFLIN
  • Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom

Dušek Duolatex se ubraja u najkvalitetnije i najudobnije dušeke u našoj celokupnoj ponudi. Ukoliko želite tvrđi, kvalitetan i udoban dušek onda je Duolatex pravi izbor za vas.

Duolatex je visine 24 cm i sastoji se od 4 vrste pene, PU, Sky Cell, Latex I HR pene.

Osnova dušeka su PU i Sky Cell pena koje daju čvrstinu dušeku. Kombinacija PU I Sky Cell pene predstavlja odličnu osnovu za dušek, jer PU pena daje čvrstinu i tvrdoću dušeka dok Sky cell pena omogućava nesmetano cirkulisanje vazduha kroz dušek.

Latex pena je prirodan materija koji se pravi od prirodnog kaučuka i postavlja se sa gornje strane dušeka u visini od 7 cm.  Latex pena omogućava odličnu potporu, komfor, udobnost i relaksaciju celokupnog tela, koja je neophodna svakom čoveku posle napornog radnog dana.

Latex  spada u najkvalitetnije i najprirodnije vrste pene koje se nalaze na tržištu. Ovaj materijal pruža čvrstu, a ujedno i prilagodljivu podlogu za spavanje.  Latex pena koja se koristi u izradi dušeka Duolatex poseduje  7 zona tvrdoće, koje omogućavaju kvalitetniju potporu telu.

HR pena se postavlja samo kroz centralni deo dušeka kao dodatan vid potopre telu i kao dodatno ojačanje kako ne bi došlo do ulegnuća na sredini dušeka. HR pena je pena visokih performansi  i visoke elastičnost. Karakteriše je izrazit efekat opruge i velika  istrajnost i izdržljivost.

Dušek Duolatex poseduje kvalitenu skidajuću štepanu navlaku, koja u sebi sadrži antialergijsku i antibakterijsku zaštitu koja sprečava skupljanje bakterija i  grinja.  Navlaka se sastoji od 80% pamuka i 20% likre i može se prati u veš mašini na 30 stepeni.