3D Memory

Visina: 22 cm

Sastav:

  • MEMORY pena - 3cm
  • SOFT pena - 4cm
  • 3D SKY CELL pena - 7 cm
  • 3D PU pena - 7 cm
  • Zaštitno platno
  • 3D filter
  • Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom i antibakterijskom membranom

Dušek 3D Memory spada  u grupu tvrđih dušeka i visine je 22 cm.

Svrstava se u najkvalitetnije penaste dušeke koji se preporučuju za kilaže preko 100 kg. Ukoliko želite mirno da spavate i da se probudite odmorni onda je 3D Memory pravi izbor za vas.

Razlika između ovog dušeka i 3D Latex je u završnom sloju: kod 3D Memory završni sloj čini 3cm memory pene, a kod 3D Latexa završni, gornji sloj čini 3cm Latex pene

3D Memory se sastoji  od 4 vrste pene: Memory pene, Soft pene, 3D sky celle pene i 3D PU pene.

Osnova dušeka su PU i Sky Cell pena koje daju čvrstinu dušeku i one se postavljaju u visini od po 7 cm obe. Kombinacija PU i Sky Cell pene predstavlja odličnu osnovu za dušek, jer PU pena daje čvrstinu i tvrdoću dušeka dok Sky cell pena omogućava nesmetano cirkulisanje vazduha krpoz dušek.

Memorijska pena se postavlja sa gornje strane dušeka u visini od 3 cm. Ova pena se prilagođava telu u kontaktu sa pritiskom i teperaturom, jednako raspoređujući težinu tela. Kada se pritisak ukloni memori pena se vraća u svoj provobitni oblik. Memorijska pena dušeku daje dodatnu udobnost i mekoću koja je glavna karakteristika ovog dušeka i zbog cega je jedan od najprodavanijih modela.

Pored Memory pene posebnu udobnost ovom dušeka daje i sloj SOFT pene u visini od 4cm. Soft pena je pena mekana pena visokog kvaliteta koja se postavlja ispod latex pene kako bi omogućila maksimalnu udobnost i osećaj relaksacije.

3D Memory poseduje kvalitenu skidajuću štepanu navlaku, koja u sebi sadrži antialergijsku i antibakterijsku zaštitu koja sprečava skupljanje bakterija i  grinja.  Navlaka sprečava kondenzaciju i neutrališe toplotu.

Ukoliko želite da iskusite maksimalnu relaksaciju i superioran komfor onda je 3D Memory pravi izbor za vas.