3D Latex

Visina: 22 cm

Sastav:

  • 3D LATEX sa 7 zona tvrdoće – 3 cm
  • SOFT pena 4cm
  • 3D SKY CELL pena - 7 cm
  • 3D PU pena - 7 cm
  • Zaštitno platno
  • 3D filter
  • Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom i antibakterijskom membranom

Dušek 3D latex spada  u grupu tvrđih dušeka i visine je 22 cm.

Svrstava se u najkvalitetnije penaste dušeke koji se preporucuju za kilaže preko 100 kg. Ukoliko želite mirno da spavate i da se probudite odmorni onda je 3D Latex pravi izbor za vas.

3D Latex se sastoji  od 4 vrste pene: 3D Latex pene, Soft pene, 3D sky celle pene i 3D PU pene.

Osnova dušeka su PU I Sky Cell pena koje daju čvrstinu dušeku i one se postavljaju u visini od po 7 cm obe. Kombinacija PU I Sky Cell pene predstavlja odličnu osnovu za dušek, jer PU pena daje čvrstinu i tvrdoću dušeka dok sky cell pena omogućava nesmetano cirkulisanje vazduha krpoz dušek.

Latex pena je prirodan materija koji se pravi od kaučuka i postavlja se sa gornje strane dušeka u visini od 3 cm.  Latex pena omogućava odličnu potporu, komfor, udobnost i relaksaciju celokupnog tela, koja je neophodna svakom čoveku posle napornog dana. Latex je jedna je od najkvalitetnijh i najprirodnijih vrsta pena koje se nalaze na tržištu. Ovaj materijal pruža čvrstu, a prilagodljivu podlogu za spavanje.  Latex pena koja se koristi u izradi dušeka 3D Latex poseduje  7 zona tvrdoće, koje omogućavaju kvalitetniju potporu telu.

Pored 3D Latex pene posebnu udobnost ovom dušeka daje i sloj SOFT pene u visini od 4cm. Soft pena jemekana pena visokog kvaliteta koja se postavlja ispod Latex pene kako bi omogućila maksimalnu udobnost i osećaj relaksacije.

3D Latex poseduje kvalitenu skidajuću štepanu navlaku, koja u sebi sadrži antialergijsku i antibakterijsku zaštitu koja sprečava skupljanje bakterija i  grinja.  Navlaka sprečava kondenzaciju i neutrališe toplotu.

Ukoliko želite da iskusite maksimalnu relaksaciju i superioran komfor onda je 3D Latex pravi izbor za vas.