Royal Latex

Visina: 25 cm

Sastav:

  • LATEX sa 7 zona tvrdoće – 3 cm
  • ECOFILC tvrdo impregniran
  • PU pena 1,5 + 1,5 cm odvojeno belim filcom (obostrano)
  • YUFLIN
  • Štepana navlaka sa antialergijskom zaštitom i ivičnim ojačanjima 80% pamuk i 20% poliester (ne skida se)
  • BONNEL žičano jezgro – ručni rad
  • Ivična ojačanja od PU pena debljine 8 cm

Royal latex je najkvalitetniji model sa žičanim jezgrom. Royal Latex dušek pripada grupi tvrđih dušeka sa žičanim jezgrom.

Ovaj model dušeka omogućava brzu relaksaciju i kvalitatan san. On je odlična kombinacija kvalitetnih materijala, kvalitetne izrade i visoke udobnosti.

Za udobnost Royal Latex dušeka zaduženo je Bonnell žičano jezgro ručne izrade. Ručno rađeno bonnell žičano jezgro predstavlja najkvalitetnije jezgro koje pruža najudobniju i najčvrčću potporu leđima.

Pored ručno rađenog jezgra ovaj model se sastoji od 2 vrste pene: PU pena i Memory pene.

PU pena je postavljena obostrano sa po 2 table i sa gornje i sa donje strane dušeka koje su visine 1,5 cm.

Za glavnu udobnost i komfor koji ovaj dušek pruža zaslužna je tabla Latex pene koja se postavlja samo sa gornje strane. Zahvaljujući svojim odličnim karakteristikama lateks je danas jedna od najprestižnijih pena koja se koristi u izradi dušeka. Latex pena poseduje 7  anatomskih zona udobonosti koje omogućavaju ravnomerno raspoređivanje težine tela  i pružanje optimalne potpore i udobnosti . Ova pena je karakteristična i po tome što sprečava razvijanje bakterija i grinja.

Kao i većina žičanih modela tako i model Royal Latex ima ivično ojačanje od PU pene u širini od 8 cm koja dodatno učvršćuju i poboljšavaju kvalitet dušeka.

Dušek ima štepanu navlaku sa antialergijskim i antibaketrijskim zaštitama i ivični porub koji dodatno ojačava dušek. Sastav navlake je 80 procenata pamuk i 20 posto polieser.

Model Royal Latex se ubraja u najudobnije dušeke, idealan je za opuštanje i odmor osoba sa većom telesnom težinom.