Sky Memory

Visina: 24 cm

Sastav:

  • Džepno jezgro - 16 cm
  • ECOFILC tvrdo impregniran
  • Sunđer (obostrano) - 2 cm
  • Memory pena (jednostrano) - 3 cm
  • Zaštitno platno
  • YUFLIN
  • Štepana navlaka sa antialergijskom zaštitom i ivičnim ojačanjima 80% pamuk i 20% poliester (ne skida se)
  • Ivična ojačanja od PU pena debljine 8 cm

Sky Memory dušek predstavlja odličan izbor za svaki krevet jer pruža dovoljno podrške Vašim leđima uz superioran komfor memorijske pene.

U ovom dušeku je pametno kombinovano džepno žičano jezgro i memorijska pena u cilju udobnog sna uz pravilnu podršku telu.

Pri izradi Sky Memory dušeka je korišćena tehnologija džepnog žičanog jezgra koja nudi izuzetnu podršku pomoću opruga koje su individualno upakovane u platnene džepiće. Džepići  se ponašaju kao klipovi što im omogućava da se pomeraju nezavisno jedan od drugog što dovodi do pravilne raspodele težine i smanjenja prenošenja pokreta sa jedne na drugu stranu dušeka.

Džepići pružaju i udobnost i potporu dok se pomeraju u skladu sa Vašim oblikom i pokretima tela tokom spavanja što ovom dušeku daje značajan kvalitet.

Sloj memorijske pene dušeku dodaje element mekoće i komfora. Memorijska pena je dizajnirana tako da se oblikuje po telu i obezbedi poršku u tačkama pritiska i time omogući pravilan položaj kičme tokom spavanja.

Prilagođavajući se telu, memorijska pena, predstavlja idealnu površinu za spavanje, ublažava pritisak u tačkama dodira između Vašeg tela i dušeka i omogućava bolju cirkulaciju.

Kombinacija džepnog žičanog jezgra i memorijske pene predstavlja idealnu kombinaciju za sve one koji traže dobru potporu i udobnost.

Sky Memory dušek Vam omogućava dublji i kvalitetniji san i smanjuje verovatnoću buđenja tokom noći.

Opustite se i uživajte u dobro prospavanoj noći na Sky Memory dušeku. Ovaj dušek koji pruža odličnu potporu onemogućava da se otkotrljate tokom noći. U ovom dušeku je kombinovano džepno žičano jezgro čvrste konstrukcije i luksuzni materijali što Vam obezbeđuje noć izuzetnog odmora i relaksacije.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka čineći spavanje prijatnijim.

Sky Memory dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30⁰ C što je čini lakom za održavanje.

Iskusite značajno bolje iskusto spavanja na Sky Memory dušeku.