Nirvana

Visina: 28 cm

Sastav:

  • Džepno jezgro  sa 7 zona tvrdoće - 16 cm
  • ECOFILC tvrdo impregniran
  • HR pena 35/36 - 4 cm
  • HR pena 27/13 - 4 cm
  • MEMORY pena - 3 cm
  • Zaštitno platno
  • YUFLIN
  • Ne skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom zaštitom
  • Ivična ojačanja od HR pene 35/36 8 cm

Nirvana dušek kombinuje džepno žičano jezgro, HR penu i memorijsku penu.

U ovom dušeku je kombinovano džepno žičano jezgro čvrste konstrukcije i luksuzni materijali što Vam obezbeđuje noć izuzetnog odmora i relaksacije.

Džepno žičano jezgro sa 7 zona tvrdoće se prilagođava posebno svakom delu tela raspoređujući ravnomerno težinu pruža adekvatnu potporu telu, prilagođava se svakom obliku tela sprečavajući gomilanje pritiska u kritičnim tačkama tela.  Svaki džepić posebno reaguje na Vaše telo raspoređujući Vašu težinu ravnomerno preko kreveta pružajući potporu gde je najpotrebnija, pruža Vam komfor i  udonost kao nijedan drugi dušek.

Džepno žičano jezgro je napravljeno da onemogući da se Vi i Vaš partner skotrljate na sredinu dušeka.

HR pena je materijal visokih performansi koji karakteriše visoka elastičnost i izrazit efekat opruge kao i izuzetna trajnost i izdržljivost. HR pena (hladno livena pena) je napravljena na bazi poliuretana kao i sve druge sintetičke pene ali je neuporedivo bolja. Ova pena je sačinjena od otvorenih ćelija što omogućava neometan protok vazduha čineći površinu za spavanje svežijom i čistijim. 

HR pene se odlikuju izuzetnim ortopedskim svojstvima i pogodne su za osobe sa  povećanom telesnom težinom i osobe koje imaju problema sa vratom, kičmom i kukovima.

Ciljano raspoređene zone potpore i memorijska pena smanjuju pritisak na telu i tako omogućavaju telu da se opusti i odmori tokom spavanja.

Spavanje na ovom dušeku obezbeđuje odmor i relaksaciju celog tela. Ovaj dušek će vam pružiti superioran komfor i udobnost tokom spavanja.

Ovaj dušek Vam pruža nenadmašnu udobnost spavanja na memorijskoj peni uz optimalnu potporu telu.

Smanjeni povratni pritisak na telo pri spavanju i odlična izmena vlage i provodljivost vazduha pružiće Vam noć maksimalnog opuštanja i nenadmašne udobnosti.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka, čineći spavanje zdravijim i prijatnijim.

Nirvana dušek ima visinu od čak 28 cm što omogućava olakšano ustajanje iz kreveta svima onima koji imaju problema sa kukovima i kolenima.

Dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30⁰C što je čini lakom za održavanje.

Nirvana dušek pruža nenadmašnu udobnost i komfor tokom spavanja.