Nautilus

Visina: 25 cm

Sastav:

  • Džepno jezgro sa 7 zona tvrdoće - 16 cm
  • ECOFILC tvrdo impregniran
  • HR pena 35/36 - 4 cm (obostrano)
  • Zaštitno platno
  • YUFLIN
  • Ne skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom zaštitom
  • Ivična ojačanja od HR pene 35/36 8 cm

Nautilus je dušek koji će Vam pružiti balansiranu potporu telu što omogućava oslobađanje tela od pritiska i odmor tokom spavanja.

Džepno žičano jezgro ima 7 zona tvrdoće koje su ergonomski  dizajnirane i raspoređene tako da pružaju odgovarajući otpor svakom delu tela. Svaka zona obezbeđuje optimalnu potporu određenom delu tela i u potpunosti mu se prilagođava. Mekše opruge se nalaze kod nogu i glave pružajući odgovarajuću podršku dok čvršće opruge podržavaju lumbalni deo kičme i kukove.

Džepno žičano jezgro sa 7 zona tvrdoće predstavlja prilagodljivu i dinamičku podršku za svaki oblik tela u svim položajima spavanja. Nautilus pruža odličnu potporu Vašim leđima, kičmi, kukovima, glavi i vratu.

Kod džepnog žičanog jezgra je smanjen povratni pritisak na telo pri spavanju i omogućena je odlična izmena vlage i provodljivost vazduha.

HR pena je materijal visokih performansi koji karakteriše visoka elastičnost i izrazit efekat opruge kao i izuzetna trajnost i izdržljivost. HR pena (hladno livena pena) je napravljena na bazi poliuretana kao i sve druge sintetičke pene ali je neuporedivo bolja. Ova pena je sačinjene od otvorenih ćelija što omogućava neometan protok vazduha čineći površinu za spavanje svežijom i čistijim.

HR pene se odlikuju izuzetnim ortopedskim svojstvima i pogodne su za osobe sa  povećanom telesnom težinom i osobe koje imaju problema sa vratom, kičmom i kukovima.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka.

Dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80% pamuka i 20% poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30 ⁰C što je čini lakom za održavanje.