Exclusive

Visina: 30 cm

Sastav:

  • Džepno jezgro  16cm
  • ECOFILC tvrdo impregniran
  • HR pena 4 cm (obostrano)
  • LATEX pena sa 7 zona tvrdoće – 7 cm
  • Zaštitno platno
  • YUFLIN
  • Ne skidajuća štepana navlaka sa antialergijskom zaštitom
  • Ivična ojačanja od HR pene 35/36 8 cm

Exclusive dušek nudi viši nivo podrške uz superioran komfor. Exclusive dušek je idealan izbor za sve one koji vole vrlo visoke dušeke. Svojom visinom od čak 30 cm omogućava olakšano ustajanje iz kreveta svima onima koji imaju problema sa kukovima i kolenima.

Ovaj odličan dušek predstavlja kominaciju džepnog žičanog jezgra kvalitetne konstrukcije, HR pene i čak 7 cm lateksa sa 7 zona tvrdoće koja Vam pruža superioran komfor.

Džepno žičano jezgro nudi izuzetnu podršku pomoću opruga koje su pojedinačno upakovane u platnene džepiće što omogućava da se oblikuju po Vašem telu prateći pokrete tokom spavanja.  Džepići  se ponašaju kao klipovi što im omogućava da se pomeraju nezavisno jedan od drugog što dovodi do pravilne raspodele težine i smanjenja prenošenja pokreta sa jedne na drugu stranu dušeka. Džepići pružaju i udobnost i potporu dok se pomeraju u skladu sa Vašim oblikom i pokretima tela tokom spavanja onemogućavajći da se otkotrljate tokom noći što ovom dušeku daje značajan kvalitet.

HR pena je materijal visokih performansi koji karakteriše visoka elastičnost i izrazit efekat opruge kao i izuzetna trajnost i izdržljivost. HR pena (hladno livena pena) je napravljena na bazi poliuretana kao i sve druge sintetičke pene ali je neuporedivo bolja. Ova pene su sačinjene od otvorenih ćelija što omogućava neometan protok vazduha čineći površinu za spavanje svežijom i čistijim.  HR pene se odlikuju izuzetnim ortopedskim svojstvima i pogodne su za osobe sa  povećanom telesnom težinom i osobe koje imaju problema sa vratom, kičmom i kukovima.

Lateks je prirodan materijal koji se pravi od kaučuka. Ovaj materijal pruža čvrstu a prilagodljivu podlogu za spavanje. Ćelijska struktura lateksa omogućava dušeku da diše. Lateks je materijal koji je negostoljubiv za grinje i bakterije čineći time higijensku površinu za spavanje. Sedam anatomskih zona potpore pruža savršenu ortopedsku podršku Vašem vratu, ramenima, leđima, kukovima i nogama. Lateks je materijal koji ne menja i ne gubi oblik što omogućava dugotrajnu pravilnu potporu Vašem telu.

Exclusive dušek se potpuno prilagođava Vašem telu uz smanjeni povratni pritisak na telo i time omogućava prirodan i zdrav san.  Vaše telo ima podršku tačno gde je to potrebno što ublažava bolove u leđima, vratu i kukovima.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka čineći spavanje prijatnijim.

Pri izradi Exclusive dušeka korišćena je kombinacija materijala koja omogućava odličnu zaštitu od vlage i provodljivost vazduha.

Exclusive dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30⁰C što je čini lakom za održavanje.

Exclusive dušek pruža superioran komfor i maksimalnu relaksaciju.