Sale!

Sky Koko

23.400 дин. - 47.900 дин. 18.720 дин. - 38.320 дин.

Sky Koko dušek je pravi izbor za one koji žele umereno tvrd dušek koji pruža dovoljno potpore a istovremeno je veoma udoban za spavanje. Ovaj dušek će Vam pružiti noć opuštanja uz čvrst i kvalitetan san. aae

Clear
SKU: SKYK ,

Opis proizvoda

Sky Koko – presek dušeka:

1  DŽEPNO JEZGRO  16cm
1  KOKOSOVA TABLA 1 cm (obostrano)
1  EcoFilc tvrdo impregniran
1  Sunđer 2 cm (obostrano)
1  Zaštitno platno
1  Yuflin
1  Skidajuća štepana navlaka sa antialergijskiom zaštitom 80% pamuk 20% poliester
1  Ivična ojačanja od HR PENE  debljine 8 cm

 

Džepno žičano jezgro nudi izuzetnu podršku pomoću opruga koje su pojedinačno upakovane u džepiće što omogućava da se oblikuju po Vašem telu prateći pokrete tokom spavanja.

Džepići se ponašaju kao klipovi što im omogućava da se pomeraju nezavisno jedan od drugog što dovodi do pravilne raspodele težine i smanjenja prenošenja pokreta sa jedne na drugu stranudušeka. Džepići pružaju i udobnost i potporu dok se pomeraju u skladu sa Vašim oblikom tela i pokretima tokom spavanja onemogućavajći da se otkotrljate tokom noći što ovom dušeku daje značajan kvalitet.

Kokosova tabla je prirodan materijal koji se sastoji od kompresovanih kokosovih vlakana natopljenih u lateks. Kokosova tabla je izuzetno izdržljiv materijal koji ne zadržava vlagu.

Džepno žičano jezgro obezbeđuje dodatnu pokretljivost i strujanje vazduha kroz dušek dok kokosova tabla ne zadržava vlagu. Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka. Ova izuzetna kombinacija Vam pruža čisto i suvo okruženje.

Sky Koko dušek ima skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30 ⁰C što je čini lakom za održavanje.

Uživajte u dobro prospavanoj noći na Sky Koko dušeku.

Smanjeni povratni pritisak na telo pri spavanju, odlična izmena vlage i provodljivost vazduhaomogućavaju da se odmorite i okrepite u zdravom i komfornom okruženju.

Probudite se osveženi i odmorni na Sky Koko dušeku.