Sale!

Nautilus

22.400 дин. - 45.760 дин. 20.160 дин. - 41.184 дин.

Džepno žičano jezgro sa 7 zona tvrdoće predstavlja prilagodljivu i dinamičku podršku za svaki oblik tela u svim položajima spavanja. Nautilus pruža odličnu potporu Vašim leđima, kičmi, kukovima, glavi i vratu.

aae

 

Clear

Opis proizvoda

Nautilus – presek dušeka:

 

1  DŽEPNO JEZGRO 7 ZONA TVRDOĆE 16cm
1  EcoFilc tvrdo impregniran
1  HR PENA 35/36 4 cm
1  Zaštitno platno
1  Yuflin
1  Ivična ojačanja od HR PENE 35/36 debljine 8 cm
1  Ne skidajuća štepana navlaka sa antialergijskiom zaštitom

 

Nautilus je dušek koji će Vam pružiti balansiranu potporu telu što omogućava oslobađanje tela od pritiska i odmor tokom spavanja.

Džepno žičano jezgro ima 7 zona tvrdoće koje su ergonimski dizajnirane i raspoređene tako da pružaju odgovarajući otpor svakom delu tela. Svaka zona obezbeđuje optimalnu potporu određenom delu tela i u potpunosti mu se prilagođava. Mekše opruge se nalaze kod nogu i glave pružajući odgovarajuću podršku dok čvršće opruge podržavaju lumbalni deo kičme i kukove.

Kod džepnog žičanog jezgra je smanjen povratni pritisak na telo pri spavanju i omogućena je odlična izmena vlage i provodljivost vazduha.

HR pena je materijal visokih performansi koji karakteriše visoka elastičnost i izrazit efekat opruge kao i izuzetna trajnost i izdržljivost. HR pena (hladno livena pena) je napravljena na bazi poliuretana kao i sve druge sintetičke pene ali je neuporedivo bolja. Ova pene su sačinjene od otvorenih ćelija što omogućava neometan protok vazduha čineći površinu za spavanje svežijom i čistijim. HR pene se odlikuju izuzetnim ortopedskim svojstvima i pogodne su za osobe sa povećanom telesnom težinom i osobe koje imaju problema sa vratom, kičmom i kukovima.

Silikonizirana vlakna omogućavaju optimalnu razmenu temperature uzmeđu tela i dušeka.

Dušek ima ne skidajuću štepanu navlaku sa antialergijskom i antibakterijskom zaštitom koja sadrži 80 % pamuka i 20 % poliestera. Navlaku možete oprati u mašini za veš na 30 ⁰C što je čini lakom za održavanje.